Nakliyede 60 Yılı Aşkın Tecrübe

Nakliyede 60 Yılı Aşkın Tecrübe
Nakliyede 60 Yılı Aşkın Tecrübe: As Akyüz Nakliyat

İstanbul faaliyet gösteren ve geçmişi 60 yıl öncesine dayanan bir nakliye firmasından bahsedeceğiz bu yazımızda. Babadan oğula devren bir aile şirketi olan firma, sektörün öncülerinden ve en güvenilir firmalarından biri.

As Akyüz Nakliyat, tüm nakliye işlemlerinde müşteri memnuniyetini kendisine ilke edinmiş, sorunsuz bir sevkiyat sağlamak ve bu doğrultuda ulusal kabul edilmiş tüm standartlara uygun hizmet sunmaktadır.

Firma, kaliteli ve dürüst hizmet ilkesi gereği zamanında ve sorunsuz şekilde teslim şartlarını yerine getirmekte ve maliyetleri asgari seviyede tutmaktadır.

As Akyüz Nakliyat, evden eve nakliyat, ofis taşımacılığı, turizm taşımacılığı, fuar-stand taşımacılığı, fabrika taşımacılığı, ambalajlama ve depolama hizmeti ihtiyaçlarınız için gönül rahatlığı ile tercih edebileceğiniz bir firmadır.

Evden Eve Nakliyat
1959’dan beri taşımacılık sektörünün öncülerinden biri olan As Akyüz Nakliyat, yarım asırı aşan tecrübesi, kaliteli hizmet anlayışı ve ekonomik fiyat uygulaması ile sadece eşyaları değil güven taşır.

Ofis Taşımacılığı
As Akyüz Nakliyat ile taşınma stresi olmadan, ofisinizi mevcut adresinizden yeni adresinize hiçbir sıkıntı, sorun, hasar veya zorluk yaşamadan taşıyabilirsiniz.

Turizm Taşımacılığı
As Akyüz Nakliyat, evden eve, ofisten ofise taşımacılığının yanında vermiş olduğu kongre, seminer gibi organizasyonlarda ya da bunların dışında olarak bireysel olarak kişi veya grupların/kurumların eşyalarının evden/ofisten havaalanına transferlerini ve havaalanında eve/ofise transferini gerçekleştirmektedir.

Sahne Taşımacılığı
Sahne ekipmanları (ses sistemi, çalgı aksesuar ve aparatları, sahne dekoru, hoparlör ve monitörler v.b.) paketlenmesi, istiflenmesi, nakliyesi konusunda uzman ve tecrübeli personelimiz tarafından yapılmaktadır. Işıklandırmalar, ses sistemleri, sahne mobilyaları, varsa dekor askı sistemleri ambalajlanarak taşınır.

Nakliyede 60 Yılı Aşkın Tecrübe: As Akyüz Nakliyat

1959’dan beri taşımacılık sektörünün öncülerinden biri olan As Akyüz Nakliyat, şu an şirket sahibi olan Asım Akyüz’ün muhterem babaları Remzi Akyüz ve kardeşleri tarafından Akyüz Kardeşler Kollektif Şirketi olarak kurulmuştur. Bugün, baba mesleğini devam ettiren Asım Bey, kuruluş tarihinden yenilenme tarihi olan 2005 yılına kadar şirketin idari kademesinde muhtelif görevlerde yer almıştır.

2005 yılında değişime ve yenilenmeye giden firmanın adı As Akyüz Nakliyat olarak değiştirilmiş olup, şirketin başına da Asım Bey geçmiştir. Bu büyük değişim ile birlikte firma her zaman ki kalitesinden hiçbir ödün vermeden, dürüst hizmet anlayışını ülkemizin her bölgesinde sürdürmektedir.

Bir Yorum Yazın